Salon Haarrijn

Persoonlijk


Salon Haarrijn

In Salon Haarrijn kunnen we vakkundige schoonheidsbehandelingen, manicure-, pedicure- en deelbehandelingen aanbieden.
Wij zullen onze uiterste best doen om er een verzorgde en gezellige behandeling van te maken.

Daniëlle en Marijke: "Het werk als pedicure en schoonheidsspecialiste doen wij met veel plezier en inzet. Door bij de kennismaking goed te luisteren naar de wensen van onze klanten zijn wij met onze kennis goed in staat om de juiste behandelingsmethoden te kiezen. Iedere persoon en huid is uniek en krijgt bij ons de aandacht waar hij om vraagt."
Uitgebreide kennis, veelzijdige ervaring en persoonlijke betrokkenheid zijn de pijlers van Salon Haarrijn. Maak kennis met Daniëlle en Marijke Markovic.

Daniëlle heeft haar opleidingen Pedicure en Schoonheidsverzorging gevolgd aan het Instituut Thomas in Utrecht. Naast deze erkende opleidingen heeft zij tevens het specialisme Visagie succesvol afgerond.
Daniëlle is gediplomeerd Podotherapeut en is ook parttime werkzaam bij Podotherapie praktijk Hermanns.

Marijke is al sinds 1986 schoonheidsspecialiste. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut Estheticienne in Utrecht. Ze heeft 13 jaar lang haar eigen "Beauty Salon Marijke" gehad in Maarssenbroek. Marijke heeft in 2014 de opleiding Medisch Pedicure afgerond. Hierdoor kunnen wij cliënten voor Reumatische-/Diabetische-/Overige Risicovoet en Specialistische Technieken ook behandelen. Wij staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor Pedicures ProCert. Wij werken samen met de podotherapeuten van: Wender, Rondom, Karin Wiepkes (Antonius ziekenhuis) en Hallux.