Salon Haarrijn

Nieuws

Introductie nieuwe PowerBright TRx productlijn

Hyperpigmentatie is een van de belangrijkste tekenen van huidveroudering en een van de meest belangrijke huidbezorgdheden wereldwijd. Ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint (door een combinatie van hyper- en hypopigmentatie) worden gezien als een 'verouderde' huid, terwijl een egale, heldere huid juist wordt gezien als gezond en jong. Iemand met een ongebalanceerde pigmentverdeling kan maar liefst 12 jaar ouder geschat worden dan hij in werkelijkheid is.

Doordat zoveel mensen zich zorgen maken over hun pigment zien we dan ook een drastische stijging in de vraag naar producten die hyperpigmentatie behandelen. Helaas is het zo dat veel van de producten op de markt worden geformuleerd met ingrediënten die schadelijk voor de huid kunnen zijn en daardoor contact dermatitis of zelfs permanente schade aan de melanocyt kunnen aanrichten.

Dermalogica's nieuwe PowerBright TRx productlijn is het veilige alternatief. De producten kunnen gecombineerd worden met ieder Dermalogica regime, en verhelderen en verbeteren de huidteint zonder daarbij de gezondheid van de huid aan te tasten.

De nieuwe PowerBright TRx productlijn is nu verkrijgbaar bij Salon Haarrijn.