Salon Haarrijn

Nieuws

Pro Power Peel behandeling

Naast de BioSurface Peel behandelingen kunnen wij nu ook de Pro Power Peel behandeling aanbevelen. Omdat de gezondheid van de huid voor Dermalogica centraal staat geloven we dat regelmatige exfoliatie cruciaal is voor het boosten van de celdeling en −vernieuwing en daarom kiezen we liever voor peelings die vaker ingezet kunnen worden en minder invasief zijn. Dit In tegenstelling tot agressieve peelings die de huid overstimuleren en hevige ontstekingsreacties uitlokken tot het punt waar de huid kans loopt blijvende schade op te lopen.

Daarbij zijn we constant op zoek naar manieren om onze huidexperts de flexibiliteit aan te geven om volledig gepersonaliseerde behandelingen voor hun cliënten aan te kunnen bieden. Hieruit is, ontwikkeld door de huidexperts van het International Dermal Institute en Dermalogica, de nieuwe volledig te personaliseren Pro Power Peel collectie voortgekomen.

Naast het feit dat het onze meest krachtige en snelle peeling tot nu toe is, bestaat de Pro Power Peel collectie uit een complete serie van producten die de gelegenheid bieden om steeds weer een andere peeling behandeling samen te stellen. De collectie bestaat uit:

* One-Step Prep One-Step PrepLeave-on prep op basis van Toverhazelaar en   Alcohol.
* Ultra Bright Peel 30% Melkzuur gecombineerd met Phytic Acid, Mucor Extract,   Druivensap Extract en Mandarijnschil.
* Advanced Renewal Peel 30% Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower   Extract en Phytic Acid.
* PowerClear Peel 2% Salicylzuur gecombineerd met 10% Amandel- en 15%   Appelzuur samen met een gepatenteerd Terpineol-Thymol complex.
* Neutralizing Solution Neutralisator die de huid onmiddellijk kalmeert en de   natuurlijke pH waarde herstelt.