Salon Haarrijn

Nieuws

Salon Haarrijn introduceert de BioSurface Peel

Chemische peelings zijn vandaag de dag de meest gevraagde professionele behandelingen, omdat ze huidveroudering kunnen behandelen, hyperpigmentatie en ontstekingen kunnen verminderen, de huid verhelderen en ervoor zorgen dat de huid weer gaat stralen. In de praktijk blijken traditionele chemische peelings vaak te agressief, waardoor een aanzienlijke tijd nodig is voor wondheling en herstel. Met de nieuwe BioSurface Peel behoort die lange hersteltijd tot het verleden. Consumenten kunnen nu eindelijk genieten van de voordelen van een peeling die minder heftig en minder kostbaar is, en meer gefocust is op het samenwerken met de huid.

Na jarenlang onderzoek introduceren de huidexperts van het International Dermal Institute (IDI) vol de nieuwe BioSurface Peel, als eerste onderdeel van de Professional Expert Strength lijn. Deze lijn is een geavanceerd systeem van professionele krachtige formules die speciaal ontwikkeld zijn voor de schoonheidsspecialist. BioSurface Peel introduceert wat veel huidexperts zoeken voor hun geavanceerde behandelingen: een effectief systeem dat zichtbare resultaten boekt zonder daarbij de negatieve effecten van agressieve chemische peelings.

BioSurface Peel werkt in opbouwende stappen via een actief laag op laag proces om veilig de bovenste lagen van de huid te verwijderen en helpt bij:
* Het verbeteren van de huidtextuur
* Behandelen van ontstekingen
* Verminderen van fijne lijntjes
* Stimuleren van de cel vernieuwing en collageenproductie
* Het verhelderen van de huid bij pigmentatie


Voor wie is de peeling niet geschikt?


Primen van de huid


Nazorg


Frequentie


Werking en ingrediënten stap 1 en 2


Werking en ingrediënten stap 3 en 4