Salon Haarrijn

Nieuws

Nazorg

Volg de onderstaande richtlijnen gedurende 7 tot 10 dagen, totdat uw huid hersteld is van de peeling. Bij een meer gevoelige huid of een meer intensieve behandeling, volg deze richtlijnen minimaal 10 dagen.

1. Om hyperpigmentatie na de behandeling te voorkomen moet directe blootstelling aan de zon worden vermeden 2 tot 3 weken na de behandeling. Smeer gelijk na de behandeling een fysisch breedspectrum zonbeschermingsproduct (minimaal spf30), zoals Super Sensitive Shield spf30 of Ultra Sensitive Tint spf30. Draag een hoed met brede rand als u toch wordt blootgesteld aan de zon.
2. Vermijd op de dag van de behandeling intensieve beweging (sporten) of blootstelling aan warmte zoals een sauna of stoombad. Een verhoogde bloedcirculatie in het gezicht kan namelijk zorgen voor een verhoogd warmte-effect wat discomfort (jeuk, zwellingen, roodheid etc.) kan veroorzaken.
3. Uw huid niet te waxen tot minimaal 72 uur na de behandeling.
4. Op de nacht na de behandeling dient de huid gewassen te worden met koel water en een zachte cleanser zoals UltraCalming Cleanser. Vervolgens dient de huid voldoende gehydrateerd te worden met bijvoorbeeld Barrier Repair om de huid te kalmeren en te verzachten.
5. De waterinname dient verhoogd te worden de eerste 2-3 dagen na de behandeling.
6. Het peelen start eventueel de 2-3 dagen na de behandeling. Dit is normaal. Het is belangrijk dat er niet getrokken wordt aan de velletjes om huidverkleuringen te voorkomen.
7. De eerste 72 uur na de behandeling mag er geen exfoliërend product gebruikt worden. Indien de huid niet meer gevoelig is kan 3 dagen na de behandeling Multivitamin Thermafoliant gebruikt worden om de eventuele velletjes te verwijderen.
8. Indien de huid peelt kan dit ongeveer 7-10 dagen aanhouden. Het is van belang dat de huid goed gehydrateerd wordt. Producten zoals Multi-Active Toner, Skin Hydrating Booster en een vollere crème zoals Intensive Moisture Balance kunnen hierbij helpen.